2024.04.19. - Emma

Dér Heni nem mond semmit!

Dér Heni nem mond semmit!
A Sogarloaf együttes énekesnõje egy korábbi nagy hibájából tanulva már csendben boldog csak. Dér Heni bepasizott, máshol már azt is elárulta, hogy ki a szerencsés, de az internetes sztártévének csak minden konkrétum nélkül, sejtetõen beszélt új párkapcsolatáról, amelyben nagy valószínûséggel a Barátok közti Giorgiójával, Gyetván Csabával él együtt boldogan. Heni õszintén és részletesen beszélt arról, hogy miért nem vállalják már a nyilvánosságot, de azt is elárulta, hogy miért költözik Tihanyba.
Dér Heni életében most nagy a hajtás: nem csak új szerelmével, hanem az együttes dolgaival is sokat kell törõdnie, ezért két hétre a Sugarloaf többi tagjával Tihanyba utazik. Az aranytorkú énekesnõ szerint a kis elzártság jelenleg elengedhetetlenül fontos a bandának, hiszen másképp nem lennének készen idõre az új hanganyagokkal. De mit szól ehhez Heni párja?!

"Mivel nem beszélek a magánéletemrõl, ezért tökéletesen visel mindent, és én is azóta, mióta csendben vagyok. Megvan a béke és a nyugalom, de ennél több nem is kell az élethez szerintem" - meséli Dér Heni, akirõl korábban az a hír járta, hogy a Barátok Közt szépfiújával, a Giorgiót játszó Gyetván Csabával szûrte össze a levet.

Az énekesnõ sokat tanult az elmúlt években, ezért már nem teregeti ki a magánéletét. "Volt egy nagyon nagy hibám az elõzõ kapcsolatból, hiszen elég nagy botrányt kavartunk belõle. Abból rengeteget tanultam, méghozzá azt, hogy sokkal boldogabb lesz az ember, ha húz egy határvonalat, és megpróbálok egy más módszerrel boldog lenni. Ha minden nap elmondanám a médiában, hogy mi újság a kapcsolattal, akkor az egy idõ után nyomot hagyna rajta" - mondta el a fekete énekesnõ.

Dér Heni elárulta: Csabával nem kellett megbeszélniük a média kizárását, hanem teljesen magától jött minden. "Jöttek a kérdések. Õ azóta sem beszélt a kapcsolatairól, én pedig azóta nem. Én nem tudok mit csinálni, a szívem döntött, nem az agyam" - árulta el a Sugarloaf énekesnõje.