2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Aktfotók Sebeõkrõl?

Aktfotók Sebeõkrõl?
Szelíden erotikus fotósorozattal búcsúzik a bulvár világától Sebeõk János. A filozófus úgy érzi, hogy mindennel kudarcot vallott, amibe belevágott, ezért most a semmibõl kell újra felépítenie magát.

A legtöbben úgy emlékeznek rá, mint a „majomketrecbe” önként bevonuló furcsa filozófusra, aki néhány évvel késõbb egy földgömbbel a fején költözött be celebtársaival a Big Brother-házba. Sebeõk János azonban úgy érzi, hogy a bulvárba tett kirándulásával és egyéb dolgaival is kudarcot vallott!
– Természetvédõként megbuktam, hisz az õserdõkért semmit sem sikerült tennem. A bulvárban megmaradtam szórakoztató epizodistának, celebkarrierem nem jutott el az önálló show-ig, nem tudtam professzionálisan felépíteni a karakteremet. Dalszerzõ-elõadóként is kudarcot vallottam, ami nem is csoda, mert összekevertem az eredetiséget a tehetséggel. Életem romokban hever, és egy új, hatékonyabb, merészebb Sebeõk Jánost kell felépítenem a semmibõl – mondta õszintén a filozófus, aki cyberlovagként kezd új életet.

– A technika irányába szeretnék elindulni, talán én leszek a legújabb Bill Gates – nevetett Sebeõk, aki búcsúzóul még megmutatja azokat a véleménye szerint szelíden erotikus fotókat, amiket Nánási Pál készített róla és szerelmérõl, Erikáról.

– Valamikor arról álmodoztam, hogy Erikából magyar Victoria Beckhamet faragok, aki meghódítja a divatlapokat. Ennek azonban kedvesem ellenállt, helyette egy Erika-János naptárat szerettem volna létrehozni, amihez a Playboy fotósa, Nánási Pál el is készítette a fényképeket, ám a naptár legnagyobb bánatomra mégsem készült el – mondta Sebeõk, aki szerelmével a négy évszakot jeleníti meg a képeken, betekintést engedve életük legintimebb pillanataiba. A ruhák rajtuk maradtak ugyan, és egy puszinál több nem csattant el, de a filozófus szerint így is feszegették saját határaikat.

– János és Erika tisztasága jelenik meg a képeken. Tiszteletre méltó az a szeretet, ahogy bánnak egymással. Egyáltalán nem kellett õket instruálni, táncoltak, bolondoztak, egyszerûen jól érezték magukat, én pedig megragadtam a pillanatokat – emlékezett vissza a fotózásra Nánási Pál.