2024.04.24. - György

Torgyán József gõzerõvel készül a választásokra!

Torgyán József gõzerõvel készül a választásokra!
A visszatérõ polititkusnak óriási igénybevételt jelent a választásokra való felkészülés, de azt mondja: megéri! Torgyán József az internetes sztártévé riporterének beszélt arról, hogy a szülei nevelték bele azt a mentalitást és akaraterõt, amivel javítana azon a lehetetlen helyzeten, ami ebben az országban kialakult. Torgyánt egyébként korábban már többször megpróbálták eltenni láb alól politikai vagy egyéb okok miatt, de Õ nem fél semmitõl sem!
"A feleségem úgy ítéli meg a helyzetemet, hogy én jelenleg nélkülözhetetlen lennék a magyar politikában!" - meséli Dr. Torgyán József, aki számít az ellene irányuló támadásokra, de mégis kitart. "Természetesen készülök a választásokra. Ez egy óriási igénybevételt jelent, mert én erõsen nemzeti elkötelezett vagyok, és szeretnék javítani azon a helyzeten, ami ebben az országban kialakult" - mondta el Torgyán.

A visszatérõ politikus egyébként nem csak a cukormázat látja a választásokban. "Reálisan számíthatunk arra, hogy ismét rágalomözönnel fognak elborítani engem, hogy így próbálják megakadályozni, hogy próbáljak és tudjak tenni az ellen, ami kialakult ebben az országban" - mondta el Torgyán József, aki részletesen mesél a korábban általa tervezett merényletek sokaságáról is.