2024.04.19. - Emma

Kiszel Tünde harapós kedvében van!

Kiszel Tünde harapós kedvében van!
Kedvenc naptárcelebünk ezúttal két sztár-vitájáról is nyilatkozott! Kiszel Tünde Hajdú Péterrel, és a méltán kedvelt Terry Blackkel is vitába keveredett. Utóbbival már szóba sem állnak, elõbbi pedig egyenesen azt állítja, hogy nem ismeri a szõke médiajelenséget. Terry Black és Tünci egyébként azért orrolnak egymásra, mert a transzvesztita elõadó azt találta mondani a szõkeségnek, hogy csúnya dolog az újságírók tollának kitenni Donatellát. Tünde válaszképp csak ennyit talált mondani:

"Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejû!"
Forr a levegõ a hazai sztárok között, de ezúttal nem a szerelem, hanem a vita fûti. "Mindenki sepregessen a saját háza táján!" - kezdi Kiszel Tünde, aki idén több sztárral is vitába keveredett már. "Jót nevetek ezen. Hajdú Péterrõl annyit, hogy azzal magát minõsíti, ha azt mondja, hogy nem ismer. Többször voltam a mûsorában, és rendezvényeken is sokat találkoztunk. Érdekes módon ott nagyon kedves, de amikor kigyúlnak a vörös lámpák a kamerákon, akkor teljesen megváltozik!" - meséli Kiszel Tünde, aki szerint Hajdú kizárólag saját mûsorának nézettsége miatt gázol át mindenkin.

"Terry Black engem megbántott, személyeskedett. Én soha nem szoktam személyeskedni, tehát ok nélkül vagy igazságtalanul, soha senkit nem bántok meg, de Õ megtette. Azóta most már nem is beszélünk, hiszen Terry egy furcsa ember". Kiszel Tünde, azon sértõdött meg, amikor Terry Black számon kérte, hogy miért szerepelteti sok kitalált történettel gyerekét a médiában. "Ez érdekes! Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejû! Azt hiszem, hogy elég sokat szerepel Terry is a gyerekeivel, tehát nem is értem, hogy miért mond ilyet, és hogy mi köze hozzá. Ne Õ mondja meg, hogy mit csináljak a gyerekemmel!" - mondta el Tüncike!