2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Neten szól, ha szexelni akar!

Neten szól, ha szexelni akar!
Judy Nero az erotikus modell az interneten vezet naplót, itt osztja meg mindennapjai történéseit a látogatókkal. Judy Nero már gyerekkorában is mindent naplóba írt, szóval nem volt neki nagy újdonság az elektronikus blogolás, de az oda klikkelõknek már annál inkább! Judy ugyanis nem csak azt osztja meg a netezõkkel, hogy hány kiló kenyeret vesz a közértben, hanem azt is, hogy épp mikor vágyik szexre. Pikáns és polgárpukkasztó naplója van Judy Neronak, aki most az internetes sztártévének mesél a blogolás örömeirõl. "A témám az változatos.
Egészen a szókimondástól a szexuális témákig minden megtalálható, illetve ami velem kapcsolatos vicces formában. Sok embernek van elõítélete velem kapcsolatban, de aki igazából meg akar ismerni, az ezen a blogon keresztül megteheti" - meséli Judy Nero.

"Gyerekkoromban is volt naplóm meg emlékkönyvem ami mindig vezettem, és a mai napig jó visszanézni, visszaolvasni. Ebben a blogban abszolút minden igaz. Azért kell elmondani, mert ez az én blogom, ez egy napló, és ha majd én 90 éves leszek, akkor emlékezni akarok, hogy mi történik velem" - mondta az erotikus sztár.

Judy szerint a legtöbb híresség csak saját maga sztárolására használja a blogját, de õ egyáltalán nem ilyen. "Benne van az is, hogy mosolyogjatok, mert szar napotok lesz, benne van az is, amikor leírom, hogy szexelni vágyom, benne van az is, amikor beszólnak az utcán" - mondta el Judy Nero, aki a negatív hozzászólókkal rendszerint harcba szál, és semmit sem töröl ki.