2024.03.29. - Auguszta

Védelmébe vett az aktfotóit nézegetõ bankárt Miranda Kerr ausztrál topmodell

Védelmébe vett az aktfotóit nézegetõ bankárt Miranda Kerr ausztrál topmodell
Miranda Kerr ausztrál topmodell védelmébe vett egy befektetési bankárt, akit az a veszély fenyeget, hogy elveszti állását, mert munkaidõben a sztármanöken meztelen fotóit nézegette az interneten, és eközben tudtán kívül bekerült egy tv-adásba. Az ausztrál David Kiely a sydneyi Macquarie Bank kereskedési termében nézegette a képeket számítógépén, csak ott követett el nagy baklövést, hogy egyik munkatársa éppen egyenes adásban magyarázta a legújabb gazdasági fejleményeket és a kamatláb alakulását a Seven Network televízióban, így Kiely bámészkodása is bekerült az esti híradóba.
Az internetezõk nemcsak passzív szemlélõi a történteknek, londoni kollégái "Mentsük meg Dave-et" címmel kampányt indítottak a londoni székhelyû hereisthecity.com gazdasági honlapon, a Facebook közösségi portálon pedig támogatócsoportok alakultak Kiely védelmében. Miranda Kerr is úgy érzi, hogy ki kell állnia a bankár mellett. "Megtudtam, hogy petíciót köröztetnek, hogy megtarthassa állását, és természetesen alá fogom írni" - idézte a Victoria,s Secret fehérnemûmárka sztármanökenjét pénteken az ausztrál média.

A pórul járt bankár e-mailek csatolt fájljaként kapta meg a fotókat Orlando Bloom brit színész szépséges barátnõjérõl, valószínûleg egy tréfás kedvû munkatársától. Az utolsó elektronikus levélben még arra is felszólították Kielyt, hogy forduljon hátra, amit meg is tett, és ez a videofelvételen is jól látható. Az ausztrál televízió esti híradójának nézõi így megismerhették az arcát is.

Kiely most otthon várja munkaadójának döntését a kéretlen reklám sikerének esetleges munkajogi következményeirõl. A védelmében kampányolók szerint állásától semmiképpen nem foszthatják meg. "Elõször is rendes fickónak látszik, másodszor ezek nem voltak kemény erotikus képek, harmadszor már eleget szenvedett, és negyedszer, már így is túl sok a +politikai korrektség+ a világon" - érvelnek.