2024.04.25. - Márk

Sarka Kata nem örülne, ha a gyereke fiatalon esne teherbe!

Sarka Kata nem örülne, ha a gyereke fiatalon esne teherbe!
A héten kiderült: Hajdú Péter felesége újra terhes. Hajdú-Sarka Kata már a tizedik hétben van, de véletlen pont férje mûsorának felvételén derült ki minden. A híresség részletesen beszélt a terhesség körülményeirõl, de arról is, hogy egyáltalán nem örülne, ha a lánya annyi idõsen lenne terhes, mint Õ. A házaspár egyébként felhõtlenül örül a gólyahírnek - annak ellenére is -, hogy augusztusban Hajdú Péter még azt nyilatkozta: két-három évet mindenképpen várni szeretnének a második gyerek érkezésével.
Augusztusban jön az új Hajdú bébi. "Terhes vagyok. Fiúra vágyom, teát szeretnénk egy kisfiút is, de ha most lányom érkezik megint, akkor õt is imádni fogom, tök mindegy. Nagyon sok mindent másképp fogok csinálni, mint a Noémi nevelésénél. Kicsit következetesebb leszek, mert Õ nagyon el van kényeztetve" - meséli a Sarka Kata, aki az új jövevénynek nem engedi majd meg, hogy együtt aludjanak.

"Amikor a Peti megtudta, akkor szinte el sem hitte. Õ is szerintem most titokban egy fiúra vágyik, de annyira imádja a lányát, hogy szerintem egy kis hölgynek is ugyanannyira örülne" - mondta el Hajdú-Sarka Kata, aki fiatal kora ellenére már másodszorra esik teherbe.

"Nagyon jó érzés fiatal anyának lenni. Most még sokkal könnyebben veszek mindent, mint ha húsz évvel késõbb vállalnék gyereket. Tényleg könnyebben veszem az akadályokat, de nem örülnék neki, ha a lányom 22 évesen terhes lenne majd: szerintem 30 éves kor felé jön el az ideje" - mesélte Sarka Kata!