2024.03.29. - Auguszta

Dukai Regina szerelmes a sportolóba

Dukai Regina szerelmes a sportolóba
Ámor nyila mérnöki pontossággal találta szíven a modellt. Dukai Regina õszintén mesélt a Feczesin Róberttel való kapcsolatáról, és arról, hogy miért szeretik egymást ennyire. Regina elvei közé tartozott, hogy zenésszel és labdarúgóval sohasem kezd, de erre fel már elõbbi, és most utóbbi is teljesült. Persze a modell utólag egyáltalán nem bánja a döntést: remekül kijönnek a DVSC focistájával.

A modell decemberben ismerkedett meg a DVSC játékosával, és most ismét szerelmes. "Igen, párra leltem nem olyan rég!
December végén találkoztunk, egy barátnõm mutatott be neki, ugyanis az Õ régi ismerõse az úriember. Szerintem az elsõ pillanattól kezdve szimpatikusak voltunk egymásnak, csak nem voltunk biztosak a másik érzelmeiben." - meséli Dukai Regina.

"Elõször csak e-maileztünk, hiszen természetesen nem adtam meg elõször a telefonszámomat. Aztán amikor megkapta a számom, akkor felhívott. Bennem abban a pillanatban dõlt el, hogy kíváncsi vagyok erre az emberre és meg akarom ismerni. Nagyon fontos az, hogy hogy tud valaki beszélni, milyen humora van, milyen a hangja amikor meghallod a telefonban, és nagyon pozitív volt!" - mondta el Dukai Regina.

Az énekesnõ egyébként még gyerekkorában megfogadta, hogy zenésszel és focistával sohasem kezd, de az elõbbi szabályt már rég, az utóbbit pedig néhány hete hágta át. "Lehet, hogy ez egy törvény volt, amit meg kellett döntenem magamban, de hozzáteszem, hogy olyan érzelmeket keltett fel benne, amilyeneket nagyon régóta senki. Nem érdekel, hogy labdarugó, mert teljesen felborította azokat a sztereotípiákat, amelyeket a labdarugókkal szemben kialakítottam magamban" - ecseteli Dukai Regina, aki jelenleg Feczesin Róberttel, a DVSC-ben játszó focistával él boldog párkapcsolatban.