2024.04.18. - Andrea, Ilma

Tabáni István kilép munkahelyérõl!

Tabáni István kilép munkahelyérõl!
A Csillag Születik gyõztese még januárban mondott fel a munkahelyén, hiszen nem tudta összeegyeztetni a teremõri és énekesi teendõit. Tabáni István most az internetes sztártévének mesél az elválás pillanatairól, és arról, hogy a munkatársai miképp fogadták a hirtelen jött ismertségét. Egyébként az elmúlt idõszakban többen csak azért látogattak el a szóban forgó intézménybe, hogy Istvánnal találkozhassanak. Õk ezentúl fellépéseken láthatják a nagycsillagot! Tabáni István a napokban már csak a kilépõ papírjait elintézni megy csak vissza abba a múzeumba, ahol korábban öt évig teremõrként dolgozott.
"Fizetés nélküli szabadságon voltam, és tulajdonképpen már januárban beadtam a felmondásom. Most intézem majd a kilépõ papírjaimat, és akkor véglegesen elbúcsúzom majd a múzeumtól" - meséli a tabutv.hu riporterének Tabáni, akivel nyereményautójának átadásán beszélgettünk.

"Amikor megnyertem a versenyt, akkor szerintem már a vezetõség is belátta, hogy... igazából nem a múzeumból szerettem volna nyugdíjba menni. A kollégáim közül azért tényleg mindenki biztatott, örültek, hogy valami elindult az életemben. Szurkoltak elejétõl a végéig. Azt lehet, mondani, hogy sokan nem a múzeumi tárgyakra, hanem rám voltak kíváncsiak. Ez még akkor is folytatódott, amikor fizetés nélküli szabadságon voltam" - mondta el a Csillag Születik gyõztese, aki a mai napig édesanyjaként szereti az egyik volt kolléganõjét, Margót.