2024.04.25. - Márk

A Back II Black beszólt a looser celebeknek!

A Back II Black beszólt a looser celebeknek!
A fiúzenekar tagjait most egy merõben más oldalukról ismerhettük meg, mint eddig. A Back II Black együttes tagjai nímandoknak nevezték a kitalált történetekkel újságban szereplõ hazai sztárokat. A zenészek szerint az értéktelen hírességek szereplése nem az olvasók, hanem a hírességek hibája. Szerintük Kiszel Tünde, Benkõ Dániel és Fekete Pákó csak azért érdekes, mert a szerkesztõk nagyobb nyáladzást éreznek utánuk, mint a mûvészekre. És hogy miért csak kitalált történetekkel szerepelnek a sztárok? A videóból kiderül!
"Azt utáljuk, hogy ha mi leteszünk valamilyen értéket az asztalra, az a kutyát nem érdekli. Mindenki azt kéri, hogy találjatok ki valamit... a fa*zt találjunk ki! Egy mesterségesen felszínen tartott parasztbutító dolog a bulvár. Aki egy produkciót életre kelt, és szeretné megmutatni a nagyvilágnak a mûvészeti értéket amit képvisel, az nem érdekes. Ha felhívunk egy újságírót, az azért mondja, hogy az az érdekes, ha felgyullad a hajam!" - ecsetelte Csejtei Tamás, aki a zenélés elõtt a Fõvárosi Állat- és Növénykert munkatársa volt, és emberszabásúakkal foglalkozott.

Az együttes tagjai szerint a jelenlegi bulvár hõsök helyett tehetséges sportolókkal, színészekkel, zenészekkel kellene beszélni a tévé mûsorokban, nem Benkõrõl, Pákóról és Kiszelrõl. Glatz Gábor, a Back II Black zenésze kiakasztónak tartja, hogy az értékadó emberek helyett nímand celebeket látunk este a tévében, és nem helyénvaló, hogy a tehetségtelen embereknek ad táptalajt a bulvár.

"A bulvár nem úgy alakult ki, hogy betelefonáltak, hogy kellene most már egy Kiszel Tünde, hanem elõkerült egy ilyen nõ, meg hasonló ilyen értéktelen emberek, majd el kezdték õket tolni, mert azt gondolták, hogy errõl nagyobb nyáladzás lesz a nézõk részérõl!" - mondta el Glatz Gábor, aki nemrég azért szerepelt több újságban, mert az egyik klipforgatáson felgyulladt a nadrágja.