2024.04.18. - Andrea, Ilma

Pasizás helyett is kutyázik a szexis színésznõ

Pasizás helyett is kutyázik a szexis színésznõ
Dr. House plátói szeremle élõben is szexbomba!

Lisa Edelsteinnek fogalma sincs a hírnévrõl. Legalábbis ezt állítja. A Dr. House címû antikórház-széria nõi fõszereplõje Los Angeles-i otthonából válaszolt az egyik bulvárlap kérdéseire.

Az interjú aktualitását az adja, hogy 20010 február 18-tól az AXN sugározta a sorozat régóta várt ötödik évadát. Mint kiderült, a dr. Cuddyt formáló színésznõ vegetáriánus, nagy állatbarát, naponta jógázik, és olyan sztárokkal dolgozott már mozifilmekben, mint Ben Stiller vagy Robe Lowe.
Kérdésünkre elmondta: most épp a House hatodik szériáján dolgozik, ami igencsak felborítja az idõbeosztását, hiszen elõfordul, hogy naponta 12-14 órát forgat a fõszereplõ Hugh Laurie-val. A vágyott népszerûséget dr. Cuddy megformálása hozta el a színésznõnek.

"Remélem, hogy nem változtam, de nagyon nehéz feldolgozni, hogy valaki hirtelen ilyen sikeres lesz. Ha pedig tudatában is van a nagy sikerének, narcisztikus is lehet" – írja nevetve Edelstein.

"Az biztos, hogy a siker hatással van a magánéletemre: ha például valami feltûnõt, hétköznapit vagy éppen az ellenkezõjét viselem a házam körüli munkálatok miatt, fel kell készülnöm a paparazzókra. Ezen kívül viszont arra törekszem, hogy ne legyen rám hatással a hírnév. Sõt szerintem nem is lehet megfogalmazni, mi az a hírnév, amíg el nem múlik" – írja mosolyjelek sûrû kíséretében a színésznõ.

Azt is megtudtuk, hogy Lisa Edelstein a párját keresi, éppen úgy, ahogyan a sorozatban dr. Cuddy. "Nem érzem azt, hogy kötelességem lenne mindenképpen keresnem valakit magam mellé. Én is kutatom a magamhoz való partnert, de addig, amíg nem találom meg, inkább az egyedüllétet és a kutyáimat választom" – mondta a szexis színésznõ.