2024.04.19. - Emma

Bugyi nélkül a szexis énekesnõ!

Bugyi nélkül a szexis énekesnõ!
Amelle Berrabah, a szexi sztárénekesnõ elfelejtett alsónemût venni, amikor elment mulatni. Ám amikor az autóból kiszállt, a lesifotósok rögtön lebuktatták. A sztárvillantásokból már lassan könyvet lehetne kiadni, olyan sok intim testrészt láthattunk elõbukkanni. És úgy tûnik, ennek sosem lesz vége. Amelle Berrabah épp bulizni tartott a Mayfair Clubba, majd amikor kiszállt az autóból, rögtön észrevehetõvé vált, hogy nem vett fel bugyit. A Sugarbabes énekesnõje a nagy hideg ellenére miniruhában jelent meg, és amint a fotó is mutatja, a falatnyi ruhán kívül más nem volt rajta.
Több se kellett a fotósoknak, akik rögtön megörökítették a pillanatot. Kíváncsian várjuk, mikor folytatódik a sztárok villantásainak többi fejezete!

Mielõtt Amelle csatlakozott a Sugababes-hez, megnyerte a Top of The Pops magazin 2003-as tehetségkutatóját. Testvérével, Samiya-val együttest alapítottak "Boo 2" néven. Az duó összesen 5 dalt vett fel. Amikor a Sugababes managere felhívta, el sem akarta hinni, hogy õ lehet a harmadik cukorbaba, ugyanis a Sugababes a szigetország legsikeresebb lányformációja és Mel is nagy rajongójuk volt.

2005. december 21-én hivatalosan átvette Mutya Buena helyét a Sugababes-ben. "Taller In More Ways" címû albumuk kétszer is megjelent: Mutyával és Amelle-el.

2006. november 13-án megjelent Greatest Hits albumuk, amely az "Overloaded: The Singles Collection" címet viselte. Az album két teljesen új dalt is tartalmaz, az "Easy"-hez klipp is készült.
Volt barátját, Freddie Fuller-t nemi erõszak kísérletéért letartóztatták 2007. februárjában. Az áldozat Amelle húga, Samiya volt. 2 hónappal késõbb Amelle tölthette az éjszakát a rendõrségen, ugyanis a vádak szerint megtámadott egy 18 éves lányt a surrey-i Bar Med Bar Med klubban. Amelle késõbb azt nyilatkozta, hogy a lányok kezdték a verekedést. Amelle jelenleg egyedülálló és kizárólag a karrierjére koncentrál. Húgán, Samiyán kívül van egy nõvére is, Laila.