2024.04.19. - Emma

Debreczeni Zita harca Dukai Reginával

Debreczeni Zita harca Dukai Reginával
A két gyönyörû modell, a Tabu Tv arcainak választott Debreczeni Zita és Dukai Regina egymás legjobb barátnõi. Zita elárulta riporterünknek, hogy hatalmasakat tudnak együtt vásárolni, mindent tudnak egymásról, iszonyatosan gyerek centrikusak, de amikor mosolyszünet van köztük akkor a környezetük az háborús övezet.

Debreczeni Zita rengeteget jár el együtt vásárolni barátnõjével, Dukai Reginával. Akivel, ha épp jóban van, igazán be tud indulni és hatalmasakat tudnak shoppingolni, de vajon mi történik mikor fasírtban vannak.
"Zseniálisakat tudunk veszekedni, óriásiakat tudunk veszekedni. Persze nem azt kell elképzelni, hogy kiabálunk. Hanem azért megmondjuk a másiknak a problémáinkat. Mondjuk errõl szól egy barátság. Nem olyanok vagyunk, akik így magukba tartják és akkor csak gyûlik, gyûlik, gyûlik és utána nem szólunk egymáshoz vagy egyszer csak kifakad. Volt már olyan, hogy igen nem beszéltünk egy ideig, mert úgy éreztük, hogy most akkor neki is igaza van, meg nekem is igazam van, és akkor most mind a kettõnknek igaza van. És akkor nem engedtünk, de akkor eltelik egy kis idõ, hiányzunk a másiknak. Mert azért az egymásnak a mindennapjaiban benne vagyunk, úgyhogy vagy egy sms, vagy valami olyan találkát összehozunk, ami után újra tudunk találkozni, de nem hozzuk fel a témát. - mesélte a gyönyörû mûsorvezetõ.

"Megbeszéljük egymás magánéleti dolgait, nagyon sok mindent. Tényleg nincsenek titkaink egymás elõtt. Mind a ketten nagyon-nagyon gyerekmániások vagyunk, tehát ha egy kisbaba odakerül a közelünkbe, akkor vagy az õ ölébe vagy az én ölembe van. Játszunk vele, bohóckodunk vele. Iszonyatosan nagy a gyerekszeretetünk mind a kettõnknek, de még ezt nem tudjuk, hogy kinek lesz majd hamarabb." - mondta el az egykori kísértõ modell.