2024.04.20. - Tivadar

Balázs Pali évek óta fertõzött

Balázs Pali évek óta fertõzött
Az énekes „betegsége” több mint negyed évszázada tart. A népszerû zenésznek persze semmi komoly baja nincs, mindössze a zene és a koncertek szeretete az, amivel együtt kell élnie. Talán ennek a furcsa kórnak is köszönhetõ, hogy hamarosan elsõ koncert dvdjével jelentkezik .

Elõször ad ki koncertlemezt Balázs Pali. Az énekes nem csak önszántából döntött így, közönsége kérésére jelenteti meg a kiadványt, amiben az elmúlt tíz év legjobb dalait foglalta össze.
Palinak nagyon fontos a közönség szeretete, a tõlük kapott visszajelzések mutatnak neki utat pályafutásában.

- A színpadon megélt sikerek adnak mindig új erõt a továbblépéshez és a jövõ megtervezéséhez. Ezeknek a visszajelzéseknek köszönhetõen jelenik meg március elején életem elsõ DVD-je – nyilatkozta a lemezkiadás kapcsán.

A kép- és hanganyag Balázs Pali jubileumi koncertjén készült néhány éve Cegléden. Akkor ugyan videokazettán napvilágot látott a felvétel, ám digitális formában csak most jelenik meg.

- Pályafutásom arany- és platinalemezes slágerei szerepelnek a mûsorban. Egy feledhetetlen este volt számomra a ceglédi koncert, bízom benne, hogy azokat is megérinti majd a hangulat, akik a helyszínen nem voltak jelen - tette hozzá az énekes.

Az énekest egyébként középiskolás korában, élete elsõ koncertjén fertõzte meg a zene. Azóta rengeteget gyakorolt, tanult mire álmaiból valóság lett. Karrierje elején sokszor még õ maga is pakolta felszerelését, majd a technika beállítása után léphetett csak énekesként színpadra. A zenész azt mondja minden tapsért, sikerért keményen meg kellett dolgoznia.

- Bizonyára ezért is van hogy koncertjeimnek minden pillanatát különös élménnyel élem meg mind a mai napig. A színpadon állva sokszor azt kívánom magamnak, bárcsak megállna az idõ, és soha ne érne véget az a varázslatos hangulat amit olyankor átélhetek. Nagy öröm számomra, hogy a március elején DVD-n megjelenõ jubileumi koncertem felvételén sikerült megörökíteni azt a hangulatot és színpadi sikert, amirõl tizenévesen csak álmodoztam - zárta le a beszélgetést Pali.