2024.04.25. - Márk

Politizál a Szikora

Politizál a Szikora
A csikidam király az internetes sztártévének beszélt a választásokról, és arról, hogy mit vár majd a leendõ kormánytól. Szikora Róbert szerint, ha hitben és erkölcsben megújul az ország, akkor majd a gazdaság is jön vele, tehát azt várja az emberektõl, hogy legyen identitástudatok, és hogy tudják: õk magyarok. "Én szeretek politizálni, de nem tudok. Szeretnék egy olyan kormányt, aki a határon túli magyarságért tesz valamit. Szeretném, hogy megújuljon erkölcsileg az ország, és ha ez bekövetkezik, akkor a gazdaság is jön vele. De ezt nem lehet fordítva! Nem lehet alulról kezdeni az építkezni!" - meséli Szikora Robi.
A sztárok ritkán beszélnek politikáról, de az R-go frontembere nagyon bátor volt, és ezúttal mindent kipakolt. "Legyen identitásuk az embereknek! Tudják, hogy õk nagyon-nagyon jó értelemben és nagyon tisztán magyarok!" - ecseteli nézeteit Szikora, de azt már nem árulja el, hogy kire szavaz idén.

"Abszolút elmegyek, és egy olyan pártra fogok szavazni, amelyik nem liberális, hanem nemzeti politikát visz. Az jó nekem, ami egy magyar parasztnak is jó, és ami a magyar parasztnak jó, az egy fûnyírónak és egy bolti eladónak is jó. Aki ezt a politikát támogatja, abban hiszek, és oda fogok ikszelni!" - mondta el riportjában Szikora Róbert.