2024.03.29. - Auguszta

Voksán Virág perel szexképei miatt!

Voksán Virág perel szexképei miatt!
A szexi modell épp életének egyik mélypontjából mászik ki. Nagyjából egy éve kerültek elõ azok a szexképek, amelyeket az egyik napilap nyilvánosságra hozott. Voksán most a publikált fotók miatt perel, de nem csak az újságot, hanem egy állítólagos zsarolót is. Amikor a playmate megtudta, hogy visszaéltek a privát részre készített képekkel, több napig remegett az idegtõl, de mára már csak azt szeretné, ha mindenki elnyerné a méltó büntetését. Voksán Virág ügyvéddel támad az egyik hazai napilapra és egy állítólagos zsarolójára is, hiszen Õt és akkori párját intim pillanatokban ábrázoló fotók kerültek a nyilvánosság elé.
"Illetéktelen kezekbe kerültek, és egy bizonyos napilap ezeket fel is használta az én beleegyezésem nélkül. Ez az újság félrevezetõ címet is adott a cikknek, ami nekem súlyos anyagi és erkölcsi problémákat is okoz!" - meséli a szexi modell.

"Ez az egész dolog még tavaly januárban kezdõdött. Akkor felhívott engem egy illetõ, aki megzsarolt engem egymillió forintra. Azt mondták, ha nem fizetek, akkor felteszik a képeket" - ecseteli a helyzetet Voksán Virág, aki természetesen nem fizetett zsarolójának egy forintot sem, majd egy év szünet után elõkerültek a képek.

"Sikerült reggel arra kelnem, hogy ennek a kedves napilapnak a hasábjain ott szerepelnek a képek. Amikor megtudtam, hogy ezek a képek a neten is fenn vannak, akkor az elsõ az volt, hogy kerítsek valakit, aki tudja, hogy ezt hogy lehet leszedetni. Remegtem, annyira ideges voltam. Nagyon jó ügyvédem van hál' istennek. Egyik részrõl be lesz perelve az egyik napilap, másik részrõl pedig egy rendõrségi eljárás lesz ismeretlen tettes ellen, mint zsaroló!" - mondta el Voksán Virág.