2024.03.29. - Auguszta

Budai Zsuzsi anyukája, szexuális aberrációi!

Budai Zsuzsi anyukája, szexuális aberrációi!
A Bamako Rallyn is aktívan résztvevõ Budai Zsuzsi édesanyja mániájáról mesélt, ami nem más, mint az erotikus meztelen szobrok készítése. Még lányáról is formázott dísztárgyat. Mindemellett készülõ riportkönyvérõl is hallhatunk, amit anyukájával közösen ír, és a témája pedig az internetes társkeresés lesz, élén igaz szexuális aberrációkkal. A 2009-es Miss Universe-ünk, Budai Zsuzsi mesélt nekünk édesanyja szenvedélyérõl, a meztelen szobrok készítésérõl. "Erotikus szobrokat készít, amit bronzból önt ki. Most már mondtam neki, hogy kicsit fölöltöztethetné néha.
A 2009-es Miss Universe-ünk, Budai Zsuzsi mesélt nekünk édesanyja szenvedélyérõl, a meztelen szobrok készítésérõl. "Erotikus szobrokat készít, amit bronzból önt ki. Most már mondtam neki, hogy kicsit fölöltöztethetné néha. Nem biztos, hogy mindenki meztelen nõt akar vásárolni, de nekem tetszenek azok is, csak az emberek olyanok, hogy elég prûdek. Ennek az erotikus mûvészetnek nincs olyan kultúrája Magyarországon, tehát, hogy erotikus képeket rakjanak ki a falra, vagy szobrot." - ecsetelte a sztárvideónkban a gyönyörû modell, majd arról a dísztárgyról is mesélt, ami õ magát formálta. "Van olyan is, amit rólam mintázott, de rólam nem meztelen készült, rólam felöltöztetett." - nevetett ezen, sokak nagy bánatára a tabutv.hu videójában Zsuzsi.

"Írok könyvet, anyuval együtt készítjük, és internetes társkereséssel foglalkozik, és hogy ott milyen szexuális aberrált formákkal találkozhatsz. Nagyon érdekes lesz. Igaz történetek dolgoz fel. Anyu kozmetikus és rengeteg emberrel beszélget, rengetegen intim kapcsolatban vannak vele és kitárgyalják a szexuális életüket, meg mindent. És most õ is abba a helyzetbe került, hogy egyedül maradt és nincs párja, már elég idõs, nem tud elmenni szórakozóhelyre ismerkedni. Az internet maradt neki ismerkedési forma és rengeteg beteg emberrel találkozik. Direkt a könyv miatt, amikor valaki olyan dolgot ír, hogy felcsillan benne valami aberráció, akkor elkezd vele levelezni. És még jobban belemegy ebbe a dologba, hogy pontosan mirõl van szó, kikérdezi. Én írom meg az én stílusomba, és egy riportkönyv lesz." - mesélte a tabutv.hu riporterének a szépségkirálynõ.