2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Nagyon nehéz a terhesség! Sarka Kata vallomása

Nagyon nehéz a terhesség! Sarka Kata vallomása
Hajdú Péter felesége még a férj mûsorának indulása elõtt jelentette be: terhes. Hajdú-Sarka Kata elsõ gyermeke még csak most lett egy éves, de máris jön az új jövevény, ami nem könnyíti meg igazán a fiatal anyuka életét. Kata az internetes sztártévé riporterének arról számolt be, hogy a gyereknevelés melletti terhesség nem épp könnyû, sõt: neki jelenleg nagyon nehéz! Hisztik és rosszullétek határozzák meg jelenleg Hajdú-Sarka Kata mindennapjait. A Frizbis feleség most beszél õszintén a terhesség kevésbé szép pillanatairól. "Most nagyon nehéz!
Nem nagyon tudok pihenni, de ahogy a Moncsi is egyre nõ, majd egyre könnyebb lesz talán. Remélem, hogy a gyerkõc majd késõbb hagy engem pihenni, és felfogja azt, hogy anya most fáradt. Talán akkor majd nem ugrál a fejemen, és arra számítok, hogy majd egyre könnyebb lesz!" - meséli a Sarka Kata, aki különös technikával készül a testvér elfogadtatására.

"Azt a tanácsot kaptuk, hogy amikor már a terhesség vége felé vagyunk, akkor több apró ajándékot kell vásárolni, és maikor már benn leszek a kórházban és megszületik a kistestvér, akkor minden nap oda kell adni egy ajándékot, hogy a testvér küldi. Ekkor a gyerek azt gondolja, hogy milyen jó fej ez a testvér, hogy ajándékokat küld, és majd várja õt!" - mondta el Sarka, aki teljes mértékben hisz a pszichológiában.