2024.04.16. - Csongor

Kitálalt Baby Gabi: Gyomorforgató, amit Mary Zsuzsi mûvel!

Kitálalt Baby Gabi: Gyomorforgató, amit Mary Zsuzsi mûvel!
Korábban egy társaságba járt a csinos fiatal énekesnõ idõsebb kolléganõjével - Ám Baby Gabi most besokallt! A legutóbbi összejövetelen ugyanis nemcsak volt mit látnia, és úgy érzi, õt is kínos helyzetbe hozták.

Egyenesen gyomorforgatónak nevezte Baby Gaby, amit legutóbb közös baráti összejövetelükön tapasztalt. Mary Zsuzsi és Gabi már régóta egy társaságba járnak, most azonban a fiatal énekesnõnek rá kellett döbbennie: Zsuzsi maga generálja a körülötte kialakult botrányokat. "Elég gáz"-nak nevezte, amit a sztár csinál, de eddig úgy vélte, az õ élete, nem szól bele.
Ám a mostani bulin Gabi kibukott: szerinte Mary Zsuzsi illuminált állapotban hihetetlen dolgokra képes, Gabi barátnõjének a férjét meg akarta csókolni, és térdre borult elõtte.

Késõbb Zsuzsi elmondta Gabinak, mennyire tetszik az énekesnõ az õ fiának, táncoljanak együtt. Ez is meg is történt, de ekkor Mary Zsuzsi odarántott egy fotóst, és még a kezüket is összerakta. Gabi máris látta a másnapi címlapokat. Szólt, hogy töröljék ki a képet.

Pár nappal késõbb azonban a sajtó azzal volt tele, Némedi Mari összejött Klapka Dennis-szel, Zsuzsi fiával. Baby Gabi többé nem akar a sztárral szórakozni, azt tanácsolná neki: vonuljon el egy kicsit, és szedje össze magát - foglalta össze véleményét az énekesnõ a Napi Ászban.

A kérdéses bulival kapcsolatban valóban megjelent a bulvársajtóban egy meglehetõsen meghökkentõ hír, amely különösen azután okozott döbbenetet, hogy köztudott: Mary Zsuzsi korábban maga is egy nála 40 évvel ifjabb, ludasi fiatalemberrel, Tamással járt.

Fia, Dennis ugyanis ugyancsak 23 éves, és a hírek szerint a nála 30 évvel idõsebb Némedi Mari színmûvésznõvel került közeli kapcsolatba a partin.

Az információt azonban a színésznõ nem cáfolta, elmesélte, mi történt. Elmondása szerint románcuk kezdetleges, de tény, elcsattant köztük egy csók, ami nem is érti, hogy történt.