2024.03.29. - Auguszta

A legszebb tanítónõk!

A legszebb tanítónõk!
Véget ért a II. Bulváros Osztályfõnök Szépségverseny! A díjkiosztó ünnepséget a nyertes osztályfõnökök és õket benevezõ diákok részvételével rendezték meg pénteken Nyíregyházán, a Hotel Pagonyban.

- Azt hiszem, sosem volt még ilyen aktuális a tanárok népszerûsítése, hiszen annyi atrocitás és megalázás érte mostanában a pedagógusokat, ez sajnos társadalmi probléma - mondta köszöntõjében Hutásné Petruska Kriszta, a Bulváros Média Kft. Tulajdonosa a díjátadás elõtt.
- Ezért is nagy öröm számunkra, hogy a bulváros.hu együtt mozgatta meg a diákokat és osztályfõnökeiket, közös célért és mókáért. Ez nem egy klasszikus szépségverseny, hiszen aki itt nyert, nemcsak a szépségérõl tett tanúbizonyságot, kerestük a Legaranyosabb, Legsármosabb, Legszebb, Legbulisabb, Legmenõbb, Legaktívabb, Legviccesebb pedagógust. Úgy érezzük, hogy meg is találtuk õket.

Végeredmény:

A verseny 2009 szeptember közepén indult és most, 2010. február 15-én ért véget az alábbi eredménnyel:

I. hely: Székelyné Szerafin Tünde (Pap),
II. hely: Stefancsik Katalin (Szentes),
III. hely: Sulyokné Prokai Edina (Gyöngyös)

Nagy volt az érdeklõdés

- Idén szeptemberben a hagyományokhoz híven, újra megrendezzük és keressük az ország legszebb, legkedvesebb tanítóit, tanárait. Ezúttal is számítunk a diákokra, hiszen az õ ajánlásuk, nevezésük teszi lehetõvé, hogy az osztályfõnökök - lehetnek férfiak is - induljanak a versenyen - fûzte hozzá Pokrovenszki Gergely, a Bulváros Média Kft. ügyvezetõ tulajdonosa.