2024.04.25. - Márk

Macsót faragtak Tabániból - kell ez neki - fotóval

Macsót faragtak Tabániból - kell ez neki - fotóval
Tabáni István éveket fiatalodott, legalábbis a napokban megjelent lemezének borítóján. A legújabb kiscsillag észre sem vette a különbséget.

Ez turpisság! A Csillag születik énekesének az átváltozáshoz semmilyen plasztikai mûtéten nem kellett átesnie. Istvánnak elég volt egy fényképezõgép optikája elé állni, a többit a technika elintézte: szarkalábai és a szeme alatti árkok eltûntek, bõre kisimult, orra férfias ívet kapott, haja dús lett, szemhéján is igazítottak, így most igézõ tekintetû macsóként néz a borítóról – kivételesen a szemünkbe.
- Észre sem vettem még, mivel nem vagyok hiú ember, ezért ilyen részletekre nem figyelek, sokkal jobban foglalkoztat az éneklés. A fotózáson profi szakemberekre bíztam magam, megfésültek, bevilágítottak, instruáltak. Furcsa is volt számomra, de ez hozzátartozik egy ilyen fotózáshoz. Szerintem nem lett annyira szembetûnõ a változás, hiszen reggel, amikor felkelek, mindennap ugyanez az arc néz vissza rám a tükörbõl – kommentálta István az elsõ lemezborítóját.