2024.04.16. - Csongor

Ágyba vitt egy lányt MC DC!

Ágyba vitt egy lányt MC DC!
Veres Robi MC DC immáron új albérletébe költözött. A Csillag születik sztárja kendõzetlenül beszélt az elmúlt hónapok eseményeirõl és elárulta: választania kellett barátai és karrierje között. Robi nem szégyellte bevallani: megosztotta ágyát egyik rajongójával is. "Még nem volt saját lakásom, de nagyon jól érzem magam. Kétszobás, az egyikben a legjobb barátom lakik, aki egyben a személyi asszisztensem is, a másik helyiség pedig az én birodalmam. Egy-két dolgot még vásárolnom kell, de ha idõm is engedi, lassacskán be tudom majd rendezni az ízlésem szerint.
A családom teljesen alaptalanul, de félt az önállóságtól, de nem okoznak problémát a hétköznapi teendõk, mint például a mosogatás, fõzés, mosás" - kezdi az RTL Klub sztárja, akinek nem sok ideje jut barátaira.

"A helyzet az, hogy néha azokkal is nehezen tudok találkozni, akivel kéne. Telefonon szoktam beszélgetni a rokonokkal, barátokkal, de sajnos egyre kevesebb idõm jut rájuk. Szokták mondani: mindennek megvan az ára. Sajnos, a mostani életemnek ez a hátulütõje" - folytatta MC DC, aki azonban igyekszik nem elhanyagolni rajongótáborát.

"Van egy-két hölgy rajongóm, aki nagyon odavan értem. Általában nem jellemzõ, de egyetlen alkalommal már haza is hoztam egy lányt az új lakásba. Mondhatni, megvolt a lakásavatás. Persze csakis azért, mert törõdöm a rajongóimmal. Hideg volt kint, betakargattam" - mosolygott Robi, majd hozzátette: nem érzi, hogy a népszerûséggel megváltozott volna.

"Nem hiszem, hogy változtam volna. Aki ismer, tudja, milyen vagyok. Aki pedig nem, annak nem érdekel a véleménye. Nem szálltam el, ugyanazt a cigit szívom, ugyanúgy öltözködöm és csak ritka esetekben engedek meg magamnak nagyobb kiadásokat. Amióta elindult a karrierem, egyedül egy tévét engedtem meg magamnak a keresetembõl" - tudta meg a Napi Ász.