2024.04.23. - Béla

Király Viktor keresi párját

Király Viktor keresi párját
Az aranytorkú Megasztáros lebukott! Egy szingli buli hevében találtuk meg Király Viktort, aki kikotyogta: nem csak bulizni, hanem csajozni is szeretne majd este. Ez ezért érdekes, mert bár még csak nem rég ért véget a kapcsolata volt kedvesével, azóta többször is együtt látták õket. De akkor most mi a helyzet Viktorral csajtéren? Király Viktor még soha életében nem volt szingli bulin, de rögtön balszerencsés módon végzõdött a kalandja. "Ez a fajta buli nekem nagyon új!" - kezdi az interjút Viktor, akin sárga szalag jelezte, hogy nem zárkózik el semmi elõl.
"Ha akarok majd beszélgetni egy lánnyal, akkor oda fogok menni. Miért ne csajozzak? Egyébként, ha eldöntöm, hogy barátnõ lesz, akkor én vagyok az utolsó ember, aki félrelép!" - mondta el Király Viktor, aki nemrég szakított kedvesével, Laurával.

"Múltkor találkoztunk Laurával, lejött a fellépésemre. Nagyon kedves volt, köszöntem neki, beszélgettünk egy pár sort, de körülbelül ennyi volt. Nem utáljuk egymást, de nem találkozunk!" - meséli a Király Viktor, aki tapasztalatai alapján úgy gondolja, hogy egy szakítás után nem lehet már barátság férfi és nõ közt.