2024.04.23. - Béla

FankaDeli beszólt Ákosnak

FankaDeli beszólt Ákosnak
Nyilvános üzenetet küldött a szélsõjobb sztárjaként számon tartott rapper. Internetes videóban üzent a Jobbik és a szélsõjobb sztárjaként számon tartott FankaDeli nevû rapper az Orbán Viktor barátjaként számon tartott Kovács Ákosnak.

„Kedves Kovács Ákos! Ez a videó neked szól, ez egy nyilvános üzenet”- kezdte a rapper, akinek két jogvédõ ismerõse mesélte el, hogy egy kecskeméti kávézóban látták Ákost három hölggyel beszélgetni.
„Azt mondták, hogy nem lehetett nem hallani egy-két kijelentésed. Állítólag - bár én ezt a te szádból soha nem hallottam – te egy nemzeti érzelmû ember vagy mások szerint és talán magad szerint is. Ezzel ellentétben felerõsítette bennem a kételyt az, amit szó szerint továbbadtak nekem az én barátaim” - mondta FankaDeli, aki nem akarta az ominózus mondatokat idézni, csak annyit árult el, hogy azok a politikai foglyokhoz és a nemzet szó bizonyos aspektusból való használatához kapcsolódnak.

„Rád bízom, hogy felvállalod-e ami ott elhangzott. Bár soha nem találkoztunk, talán egyikünk sem veszített túl sokat, de akkor ezt tisztázzuk a nyilvánosság elõtt. Ne telefonon hívj, ne írj e-mailt, mert ez nem egy személyes jellegû probléma” - figyelmeztette az énekest FankaDeli, aki szerint eljött annak az ideje, hogy tisztázzák, mi az álláspontja Ákosnak a politikai foglyokkal kapcsolatban.

A rapper azért még egy ütést bevitt a végén: „tényleg nem személyeskedni szeretnék, az én véleményem az, hogy a megnyilvánulásaid eléggé feminim (sic!) jellegûek, de biztos vagyok benne, hogy azért vagy annyira férfi, hogy ezt a dolgot dûlõre visszük”.