2024.04.24. - György

Megvillantja melleit a szupermodell

Megvillantja melleit a szupermodell
A divatcégek elvárják a szupermodellektõl, hogy propagálják az õ áruikat, s csak nekik dolgozzanak. Ám ez nem mindig van így, mert nemrég a Victoria's Secret luxusfehérnemû cég egyik modellje, a brit Rosie Huntington-Whiteley az Aubin and Wills divatcég termékeit reklámozza úgy, hogy alig van rajta valami.

A brit szépség az Aubin and Willis reklámjában sztriptízt adott elõ, ledobta magáról a blúzt, mely egy asztalon landolt. Az, hogy ez megszólítja-e a vásárlókat, csak idõ kérdése.
Rosie Huntington-Whiteley egyébként a Victoria's Secret egyik legújabb modellje. Rosie 22 éves, s tinédzserként fedezték fel õt Londonban, ahol hamar elindult a karrierje. Az ifjú teremtés sosem tartotta magát igazán szépnek. Ám Ralph Lauren és Tommy Hilfiger, s rajtuk kívül még jó pár divattervezõ errõl teljesen másképp vélekedett, s fel is kérték õt, hogy szerepeljen a kampányaikban. Emellett az Elle magazin benevezte õt a Model of the Year 2009 versenyre.

Rosie a maga 175 centiméteres magasságával teljesen megfelel az ideális modellnek. Az ideális méretek a divatvilágban 86-64-89. Az ifjú brit hölgy telt ajkai és macskaszemei pedig igazán csábítóak a férfiak számára, emellett ennek köszönheti, hogy kapkodnak utána a divatházak - tudta meg a Paraméter.