2024.04.25. - Márk

Big Brother sztárja melegpornózik

Big Brother sztárja melegpornózik
Élete álmát váltotta valóra az amerikai Nagy Testvér házának egykori lakója, Steven Daigle, amikor leforgathatta élete elsõ felnõtt filmjét - hat másik férfival. A nézõk mindig is ellenszenvesnek találták Steven Daigle-t, az amerikai Big Brother tizedik szériájának résztvevõjét. Pedig Steve egy egyszerû texasi fiú, aki nem tudott elhelyezkedni környezetmérnöki diplomájával. Viszont volt egy álma, méghozzá az, hogy pornószínész legyen, így végre olyan közegben lehetett volna, ahol teljesen elfogadják másságát.
A tévézõknek ezért hamar elege belõle, mert egyfolytában arról beszélt, hogy meleg, és szeretné, ha ezt filmre is vennék. A show-ból így rövidúton eltávolították, de a célját azért elérte. Megismerték, és nemrég leforgathatta elsõ filmjét, aminek õ fõszereplõje, és féltucatnyi hasonló érdeklõdési körrel rendelkezõ fiúval együtt élvezik egymás társaságát.

Steven három pornóra szóló szerzõdést írt alá, de amennyiben sikeresek lesznek a mûvei, akkor akár többet is leforgathat. A harminchét éves egykori rodeó bajnok most nagyon büszke magára, és végre nem egyik napról a másikra él, mint amikor a szülei kitagadták mássága miatt.