2024.04.23. - Béla

LL Junior celeb barátnõre vágyik!

LL Junior celeb barátnõre vágyik!
LL Junior úgy érzi, hogy itt az ideje megkomolyodni és gyereket vállalni. Csak egy apró, icipici probléma van ezzel: nincs kivel. Több magyar sztárral arra a kijelentésre jutott, hogy celeb barátnõ illene mellé, aki megérti a sok elfoglaltsággal járó hajcihõt. Csak a híres barátnõkkel az a baj, hogy nagyon féltékenyek mikor más nõknek ad puszit a rapper.

Két celeb megfér egy csárdában? És vajon megtalálja az igazit Junior?
LL Junior keresi a nagy õt! Nagyon nehéz neki, mint ismert énekesnek. Már mindenhol megnézte, még a nõi mosdó környékén is ólálkodott, de semmi. "Keresem folyamatosan az igazit, illetve keresek 1 éjszakára. Viccen kívül, készülünk a fellépésre, egy csomóan vagyunk itt táncosok. Mondhatnám azt, hogy ez olyan felvétel, mint sok többi táncos felvétel, hogy sokan vagyunk, várjuk és izgulunk, de azért imádom mellesleg még ezeket az eseményeket, mert rengeteg olyan celeb lény van, akikkel nagyon ritkán találkozik az ember, csak eme nemes rendezvényeken." - mesélte a szabad szájú rapper.

"A legfontosabb dolognak tartom azt, hogy ha valaki nagyon sikeres a karrierjében, megtalálhassa a magánéletében is azt a harmóniát. Próbáljuk megfejteni az igazi nõnek a titkát, hogy milyen lehet egy elõadómûvész fiú mellé egy lány. 29. életévemet töltöttem be pár héttel ezelõtt. Tök jó, ott volt a szülinapomon a Dukai Regina és a Caramel is, egy csomóan eljöttek, egy tök jó kis buli volt. És pont errõl beszélgettünk, hogy már ideje egy kicsit megkomolyodni és valami családot alapítani, tudod így a korban. Nekem nem ketyeg a biológiai órám, csak nem akarok hatvan évesen a tíz éves fiammal menni az iskolába." - ecsetelte LL Junior.

"Én azt választanám, hogy két celeb és titokban, hogy ne tudjon róla senki. Mert ha már olyan típus vagy, hogy megérkezel egy partira és csíz, mosolyog, és elõadod a nagy komoly-t. Közben pedig egy nagy féltékenységi dráma van, mert a nõk mindig drámáznak, mindig féltékenyek a lányok. Közben meg bírna ölni a szemével, hogy miért puszilom meg azt a nõt, vagy amazt a nõt. Akkor kamu lenne az egész. Úgyhogy lehet, hogy titokban kéne tartani az egészet." - gondolkodott hangosan kameránk elõtt az egykori Fekete Vonat frontembere a.