2024.04.20. - Tivadar

Kebleit tárta fel a francia szépség

Kebleit tárta fel a  francia szépség
Gyönyörû mosolyáról vált világszerte ismertté Laetitia Casta, a hétvégén azonban sokkal nagyobb szerepet kapott a melle, amelyet szinte semmi sem takart.

Harmadik gyereke születése óta kikerült a divatszakma körforgásából Laetitia Casta, ám õ ebbe nem szeretne beletörõdni. A hétvégén ezért több mint kihívó ruhában jelent meg a Cézár Díjátadón. A francia szépség estélyije tulajdonképpen egy kis dísszel feldobott, átlátszó selyem kezeslábas volt, ami mindenféle takarás nélkül tárta a világ elé a mellét.
Alul ugyan volt rajta egy tolltütü, de az is lejjebb csúszott a derekáról, így a feneke is kint volt, de legalább bugyit húzott magára.

Néhányan azonban nem élvezték a látványt, mivel Laetitia külseje már nem ugyanolyan, mint fénykorában volt, és ezt nem biztos, hogy ilyen nyíltan kellene tálalni. A keblein ugyanis meglátszik, hogy már három szoptatási idõszakon van túl, és ez erõs formaromlást eredményezett az egykoron.

A harmincegy éves Casta maga is sokat panaszkodott, hogy valamitõl hirtelen megöregedett. Szerinte az arca alapján legalább egy tízessel idõsebbnek tûnik, mint amennyi a valóságban. Ahogy pedig a példa is mutatja, a fejétõl lejjebb sem tudta megõrizni egykoron sokat érõ külsejét.