2024.03.29. - Auguszta

Leégett a Bumeráng?

Leégett a Bumeráng?
A várakozásokkal ellentétben Bochkorék alaposan lemaradtak a hallgatókért vívott harcban Sebestyén Balázsékkal szemben. De vajon mi lehet ennek az oka.

Hatalmas elvárásokat támasztottak a Neo FM-nél a Bockor Gáboréknevével fémjelzett Bumeránggal szemben. Úgy tûnt, jogosan, hiszen a Sláger Rádiónál ez a mûsor volt az aranytojást tojó tyúkocska, a teljes reklámbevétel több mint felét a Bumeráng hozta.
Ezen a bevételen legnagyobb részben természetesen a két ász, a két mûsorvezetõ, Bochkor és Boros osztozott. A pletykák szerint fejenként három és fél – négymillió forint volt a fizetésük. A volt slágeres csapat állítólag most is körülbelül hasonló nagyságrendben keres, miközben mindenki azt várja tõlük, hogy cserébe ennek a többszörösét termeljék meg. Mindenkit óriási meglepetésként ért azonban, hogy Bocsiék vesztésre állnak a hallgatókért vívott versenyben, hiszen ma már háromszázezerrel többen kíváncsiak a Sebestyén Balázs nevével fémjelzett, Class FM-en futó Morning show-ra, mint Bochkorékra.

A Sláger-fanok nem bocsátanak meg?

Sebestyén Balázs ennek ellenére nagyon visszafogottan értékeli ezt az eredményt. „Nagyon boldogok vagyunk, hogy a verseny elsõ részét mi nyertük, de hozzá kell tennem, hogy ez a meccs még nincs lefújva! Minden nap kõkeményen megküzdünk a hallgatókért, és azon vagyunk, hogy hosszú távon is miénk legyen a gyõzelem.

Mi más szellemben rádiózunk, és ennek köszönhetõen egyfajta vérfrissítésen esett át a reggel rádiózás. Valószínû azonban, hogy nem csak ez állhat annak a hátterében, hogy Balázsék átvették a vezetést. Bochkorékat sokan árulózzák amiatt, hogy azon a frekvencián folytatják a pályafutásukat, amelyiken néhány hónapja még a Sláger Rádió szólt. Ezt pedig a fanatikus Sláger-rajongók nem tudják megbocsátani nekik.