2024.03.29. - Auguszta

Naomi Campbell sofõrt vert

Naomi Campbell sofõrt vert
Megvert egy sofõrt Naomi Campbell brit szupermodell kedden New Yorkban. A rendõrség körözést adott ki a nõ ellen, aki szóvivõje útján azt üzente, hogy együttmûködik a hatóságokkal. A sofõr a tockos ellenére nem tesz feljelentést a testi sértés miatt. Az incidens Manhattan egyik utcájában történt kedden. A szupermodel akkorát ütött az õt szállító sofõr tarkójára, hogy a férfi lefejelte a kormányt, horzsolást okozva a jobb szeménél. Naomi Campbell ezután kipattant az autóból, majd elszaladt. A Cadillac vezetõje értesítette a rendõröket, akik röviddel ezután körözést adtak ki ellene.
A kapitányságon késõbb megjelent Campbell szóvivõje, és közölte, a szupermodell mindenben együttmûködik a hatóságokkal. A rendõrség valószínûleg nem kezdeményez vádemelést a nõ ellen, mert az esetnek nem volt szemtanúja, az egy napra bérelt sofõr pedig nem tett feljelentést - ami persze még nem jelenti azt, hogy polgári peres úton nem követelhet késõbb kártérítést.

Az agresszív, támadó viselkedésérõl is elhíresült brit Campbell nem elõször került a lapok címoldalára. 2008-ban például a londoni Heathrow reptéren támadt neki két rendõrtisztnek, de volt olyan is, hogy egy New York-i szobalányt bántalmazott mobiltelefonjával.