2024.04.26. - Ervin

Kozsónak akár biszex csaj is jöhet!

Kozsónak akár biszex csaj is jöhet!
Az Ámokfutók egykori frontembere és több együttes néhai producere, akinek mára már, és szerintem ezt megállapíthatjuk, hogy hozzá nõtt a haja a tincséhez, nem zavarja a biszexualitás. Kozsó az embert nézi, illetve nézné, ugyanis párt keres. Szétnézett a neten, de újabban az intergalaktikus ismerkedés vonzza.

Kozsó mindig meglep minket valami furcsasággal lényébõl adódóan. Mostanában is hallhattuk, hogy biszex barátnõt keres. "Nem biszex barátnõt szeretnék, hanem barátnõt és attól függetlenül, hogy a hölgy mit érez magáról, ez ettõl független történet.
Mint ahogy a szerelem is független mindenféle (az elsõ másodpercekben) érzékiségtõl. A személyisége ragad meg az embernek és nem az, hogy visel-e három nyaklánccal többet a nyakában vagy hosszú, rövid ruhában van. Lehet, hogy az is, hat mikor ránézel, de én abban hiszek, hogy nagyon sokat számít, hogy a lelke olyan legyen." - mesélte az amerikai karrierrel is kacérkodó zenész.

"Volt egy nagyon kedves újságíró, aki valaminek köszönhetõen ezt tartotta inkább címlap sztorinak és nem azt, hogy Kozsó igazándiból keres valakit. Már az is meglepett valakit, hogy a neten keresgélek. Könyörgöm keresgélnék egy ABC-ben is, hogy ha a polcra ki lennének ültetve a csajok, de nem így van. De nem is lenne rossz ötlet, árcédula nélkül természetesen, annyira tisztelni kell a nõket, de ott üldögélnének a plüssállatok mellett a bombázóknál bombázóbb csajok, akkor ott keresgélnék." - ecsetelte ötleteit a párkeresésrõl .

Kozsó internetes párkeresõ hirdetésére állítólag több ezren jelentkeztek, és pár szinglivel találkozott is. "Annyira vak randik, hogy látsz egy képet róla, õ lát egy képet rólam. Cseréltek telefonszámot, amint megbeszélitek a randit, ott már sok minden eldõl, hogy hogy szól bele a hölgy vagy például én mennyire vagyok szimpatikus neki, mikor fölismeri a hangom. És azt mondja, úristen ismerõs a hangod lehet, hogy mégis te vagy a Kozsó. Akkor mondom: igen több mint valószínû, hogy én vagyok a Kozsó. Nagyon örülök, hogy idáig eljutottunk. Van kedved találkozni, van. Majd nem száll ki a kocsiból, mikor megérkezik helyszínre. Azért nem száll ki, mert még mindig kételkedik és megnézi, hogy a bejáratnál én állok-e, és a taxis meg ott áll, hogy lelépjen. Mert ilyen is volt. "

"Egyébként most azért nem foglalkozom ezzel a netes dologgal és töröm a fejem egy teljesen más dimenzión, mert ez baromi sok idõ. A más dimenzió az intergalaktikus ismerkedés. Bolygóközi utazások szervezése nõk által lakott bolygókra férfiaknak. Ilyenek vannak!" - osztotta meg velünk párkeresési elképzeléseit Kozsó.