2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Új fegyverzet Franciaországban

Új fegyverzet Franciaországban
A franciák nyugodtan feloszlathatják a hadseregüket, mert a miniszterelnökné, Carla Bruni bármelyik ország vezérét meglágyítja, fõleg, ha nincs rajta alsónemû.

Ahogy kutyából nem lesz szalonna, úgy modellbõl sem lesz szégyenlõs háziasszony. Még akkor sem, ha történetesen a francia miniszterelnök felesége, aki a világ sorsát érintõ megbeszéléseken vesz részt. Carla Brunit ugyanis nem hatotta meg az orosz állam vezetõjének látogatása, és a hasonló eseményeket övezõ szigorú protokoll elõírások.
Õ kiválasztotta egyik új ruháját, viszont a melltartóját a fiókban hagyta, mert az nem illet az öltözéke alá. Ennek következményét, vagyis a textilen átütõ melleit mindenki láthatta, így Dmitrij Medvegyev is, akinek egybõl jó kedve lett Carla jelenlététõl. Késõbb pedig még jobban vigyorgott a mogorva szentpétervári. A francia First Lady ugyanis bugyit sem vett fel, ami tisztán kivehetõ volt, amikor leült az asztalhoz, és az estélyije rásimult a fenekére.

Sarkozyné látványa ugyan elég kellemes, viszont országa egyes lakói nem örülnek neki, hogy ennyire merészen öltözködik. Szerintük így a külföldi politikusok kevésbé veszik komolyan az elnököt, mert ha az asszonyt nem tudja megregulázni, akkor ugyan mi mást tudna elintézni világszinten. Arra viszont nem gondolnak, hogy Nicolas talán direkt nem akarja bõ ruhákba belekényszeríteni csinos nejét, mert így mindig van egy adu a tarsolyában, akitõl még a tank csöve is meglágyul.