2024.04.19. - Emma

Csak két férfival feküdt le a sexi színésznõ

Csak két férfival feküdt le a sexi színésznõ
Miközben férfiak milliói álmodoznak róla, szexis reklámokban látjuk viszont és vadító külsõvel jelenik meg a filmekben, Megan Fox teljesen visszafogott életet él. A színésznõ ráadásul elárulta, hogy életében mindössze két férfival feküdt le. Megdöbbentõ kijelentés tett a világ legszexisebb színésznõje. Megan Fox azt állította a Harper's Bazaar címû lapban, hogy eddig mindössze két férfival feküdt le életében. Az újságíró és a közvélemény is padlót fogott a szám hallatán, és bár a sztár még csak 23 éves, a mai fiatalokat ismerve, elég hihetetlennek tûnik a dolog.
Megan azt is elárulta, hogy az egyik szerencsés egy fiatalkori barátja, míg a másik a jelenlegi kevese, a Beverly Hills 90210 címû sorozatból ismert Brian Austin Green. "Nem tudok olyan emberrel ágyba bújni, akit nem szeretek.

Már a gondolattól is rosszul vagyok" - mesélte a színésznõ, aki közölte, hogy nála ezért az egyéjszakás kalandok sem jöhetnek szóba. Fox egyébként a hollywoodi partizás helyett is a nyugodt életet választja, így egy Los Angeles-i ranchen él Greennel és a férfi elõzõ kapcsolatából született nyolcéves fiával. "Szívvel lélekkel neveljük Kassiust hároméves kora óta. Szinte nincs is emléke a nélkülem töltött idõszakról" - mondta Megan, aki tehát sokkal szerényebb életet él, mint azt bárki gondolná, és a szexbomba imázs is távol áll tõle.