2024.04.24. - György

Részegen esett a vonat elé – sokkoló videóval

Részegen esett a vonat elé – sokkoló videóval
Majdnem elgázolták!

Egy részeg férfi támolygott Phoenix vonatállomásán, majd hirtelen elvesztette egyensúlyát, és a sínekre esett. Szerencséjére két közelben lévõ rendõr gyorsan kapcsolt és kirántotta az érkezõ szerelvény elõl. Ipari kamera rögzítette, ahogy egy ittas, hajléktalan férfit megment két rendõr. A biztos urak lélekszakadva rohantak, hogy a vonat elé esett alkoholbeteget ki tudják idõben rángatni a sínekrõl. Terrell Granberry és Matthew Brandt gyorsabban futott, mint Usain Bolt, és erõfeszítéseiket siker koronázta.
– Egyszercsak azt vettük észre, hogy beesett a sínekre a részeg. Sprinteltünk, ahogy tudtunk, és nem érdekelt, hogy akár minket is elgázolhat a vonat. Reménykedtünk, hogy sikerül – nyilatkozta Granberry a The Arizona Republic-nak, mondataihoz pedig csatlakozott kollégája, Brandt is. – Nem gondoltunk magunkra, csak a részegre. Mit mondjak, elég közel volt a szerelvény, akár ott is maradhattunk volna – tette hozzá.

A phoenix-i rendõrség szóvívõje természetesen megdicsérte a két hõs fakabátot. – Habár nem kellett fegyvert használniuk, nagyobb hõsök õk, mint bárki más. Szinte észrevétlen a munkájuk, hiszen csak járõrök, de ha nem lettek volna ott, nem tudtak volna beugrani a vonat elé, és szerencsétlen hontalan ott vesztette volna életét – mondta Tommy Thompson szóvívõ.



Részegen esett a vonat elé – sokkoló videóval
A férfi alkoholos befolyás alatt begurult az érkezõ szerelvény elé, de megmentették