2024.03.28. - Gedeon, Johanna

V.I.P. koktélkirályok között partyzott Király Linda

V.I.P. koktélkirályok között partyzott Király Linda
Bulikirálynõk és pophercegek, divatguruk és kifutódívák, hajszobrászok és a költeményeiket viselõ csodanõk: mind ott voltak a pénteki backstage partyin, hogy fenséges Bacardi koktélokkal koccintva köszönthessék a tavaszt. Aki igazán menõ buliba vágyott, itt megtalálta számításait. A Mûcsarnok impozáns termeiben a hazai celebvilág krémjével szórakozhatott együtt, aki ellátogatott az exkluzív bulira. A party hangulatáról a Bacardi mixerei gondoskodtak, akik a kedvenc koktéljaikat keverték meg az eredeti kubai ízekre vágyó hírességeknek.
Király Linda a klasszikus Mojito mellett döntött, míg öccse, Viktor Cuba Libre-t szürcsölgetett. Ám a celebritások uralkodóházát nem csak a királyi testvérpár képviselte: Herczeg Zoltán is megfordult a bárpultnál, elképesztõen stílusos outfitjében Kapócs Zsóka vonzotta a tekinteteket. Puskás Peti, Hoffman Mónika és Andy Vajna sem hagyták ki az eseményt. Az estére a koronát Vásáry André egyedülálló, lebilincselõ performansza tette fel.

A férfiszoprán után Zagar gondoskodott a zenérõl: a Bacardi bár közepén magasodó DJ-pultból olyan ritmusokat küldött a tánctérre, hogy senki nem bírt a lábával és beindult az igazi hajnalig tartó buli.

Te is alapozd meg a hétvégi buli hangulatát és mulass úgy akár egy sztár! Az eredeti Bacardi Mojitot, Király Linda kedvencét te is könnyedén elkészítheted, akár otthon is. Ezzel biztosan te leszel a társaság császára!

www.koktelhuliganok.hu

Bacardi Mojto Original
Hozzávalók:

5 cl Bacardi Superior rum
fél friss lime leve
mentalevél
szóda
jég
1 teáskanál cukor

Elkészítés:
Tedd a cukrot a pohárba és facsard rá a lime levét, kis szódával keverd el az alapot. Tedd a mentaleveleket a pohárba és törõfával finoman nyomkodd meg, majd add hozzá a jeget, a BACARDI-t, öntsd fel szódával és az egészet jól keverd el. Mentaággal és lime-mal díszítheted.

A programról néhány kép: