2024.04.16. - Csongor

Utálja a bébicsõszöket Vadon Jani!

Utálja a bébicsõszöket Vadon Jani!
Vadon Jani, Sebestyén Balázs hû társa magánéletérõl keveset tudtunk mindeddig. A rádiós mûsorvezetõ most arról mesélt nekünk, hogy ugyan feleségével kettesben elég ritkán tudnak elmenni bárhová, mégsem viszi rá a lélek, hogy bébiszitterre bízza gyermekét. Jani alapvetõen egy bizalmatlan típus. Vadon Jani, a gyermekét tartja a legfontosabbnak a világon, és semmi pénzért nem bízná rá bébiszittere. "Mindenhova nem tudunk elmenni együtt a babával, de hála istennek, hogy van a családban 1-2 olyan ember, akire rá tudjuk bízni ilyenkor."
"A gyereket bébiszitterre, idegenekre nem szívesen, sõt soha. De a feleségemnek a húgára lehet számítani ebbõl a szempontból is és ilyenkor el tudunk menni idõnként kettesben is." - osztotta meg mindennapjainak a problémáját, Sebestyén Balázs hûséges fegyverhordozója.

"Ez egy bizalmi viszony, tehát ez picit olyan, itt vissza lehet kanyarodni a mászásra. Én akárkire nem bízom a biztosításomat. Tehát, hogy ha én felmegyek egy falra, nekem tudnom kell, hogy abban az emberben, aki a kötél másik végén van, rábízhatom az életemet, és ebben semmi túlzás nincsen. És ha nekem van egy nagyon-nagyon fontos dolog az életemben, márpedig a gyermekem az egyik legfontosabb, ha nem a legfontosabb, akkor én azt nem bízom idegenre." - ecsetelte a mûsorvezetõ.

"Nyilván az emberben van egy pici bizalmatlanság idegenek iránt, úgy hogy ha valakit nagyon ajánl és nagyon-nagyon megbízható, akkor esetleg elgondolkodom a dolgon, de én alapvetõen egy bizalmatlan típus vagyok. Nekem meg kell ismernek valakit ahhoz, hogy rábízzak dolgokat amik számomra fontosak, és a gyerek pedig a legfontosabb tényleg." - mesélte a szerkesztõ.