2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Ruha nélkül a magyar topmodell

Ruha nélkül a magyar topmodell
Ezúttal a Purple magazin hívószavának engedelmeskedett országunk divatbüszkesége, Mihalik Enikõ, és megmutatta kebleit.

Huszonkét éves korára Mihalik Enikõ egyike lett a világ legkeresettebb topmodelljeinek, ami nem is csoda, hiszen nem csak csinos, de nincs gondja bájai mutogatásával sem. A legfrissebb szexi képeit a Purple magazinban tekinthetik meg rajongói, és panaszra valószínûleg nem lesz okuk. Enikõn ugyanis csak egy enyhén átlátszó bugyi, valamint egy póló van, amit felhúz, így felfedve kebleit.
A békéscsabai lány mellett Rosie Huntington-Whitley és Lydia Hearts levetkõzött a kiadványban. A szemrevaló triónak pedig az a közös tulajdonsága, hogy több pucér kép készül róluk, mint divatfotó, amin fel vannak öltözve.

A képsorozatot Terry Richardson készítette, akivel hazánk egyetlen Victoria Angyala már dolgozott együtt, a híressé vált idei Pirelli naptáron is. A sztárfotós pedig nem hajlandó bárkit lencsevégre kapni, vagyis sokra tartja Enikõ tehetségér és külsejét is. Nem úgy, mint azok a gonosz osztálytársak, akik régen sokat bántották a vékony testalkata miatt. Ma valószínûleg már õk is cserélnének a Bubu nevû mackóval, akivel minden este alszik.