2024.04.24. - György

Nem szégyenlõs a sztár modell

Nem szégyenlõs a sztár modell
Victoria kicsi Angyalai bárhol, bármikor átöltöznek, Alessandra Ambrosio pedig még attól sem riadt vissza, hogy legprivátabb pontját vakarássza nyilvánosan.

Ha a Victoria szépséges titkai valahol nekiállnak fotózni a legújabb bikini katalógust, akkor a fotósokat fegyverrel sem lehet elzavarni, mert tudják, hogy érdekes pillanatokban lesz részük. A szenzációt ezúttal Alessandra Ambrosio szolgáltatta, aki egy nem túl eldugott partszakaszon gond nélkül átcserélte fürdõruháit.
Viszont nem szerette volna mindenét a kíváncsi szemek elé tárni, ezért kacsóival megpróbálta eltakarni magát, amíg a textilváltás megtörténik. Ha pedig már a bugyijában volt a keze, akkor meg is vakarta legféltettebb testrését, hiszen a szükség a legnagyobb úr. Így egy pillanatig sem sajnálta a paparazzi gárda, hogy amúgy igen ügyesen megoldotta az átöltözést.

A képek finom erotikáját azonban eléggé lerombolja a huszonnyolc éves brazil szépség testalkata. Mivel szinte ugyanúgy néz ki, mint karrierje kezdetén, még általános iskolásként. A terhessége után ugyan még a csodájára jártak, hogy két hét alatt eltûnt róla minden felesleg, viszont azóta is csak folyamatosan diétázik, és ez már egyáltalán nem áll jól neki.