2024.04.25. - Márk

Csak szexel és bunyózik az Alkonyat sztárja

Csak szexel és bunyózik az Alkonyat sztárja
Lehet, hogy Robert Pattinson tart a Bel Ami szexjeleneteitõl, de a Remember Me szerelmi jelenteitõl abszolút nem irtózott - már csak azért sem, mert nagyon élvezte, hogy egy olyan valaki bõrébe bújhat, mint az enyhén lázadó jellemû Tyler!

Robert Pattinsont a legtöbben a Twilight-saga Edward Cullenjeként ismeri, aki még vámpírként is jófiú, szóval biztos üdítõ volt számára egy kicsit kevésbé komoly karaktert eljátszania. Annyiban hasonlítok Tylerre, hogy azt kívánom, bárcsak én is úgy csináltam volna néhány dolgot, amikor lehetõségem volt rá, mint õ.
Van valami nagyon kielégítõ abban, ha az ember egy kicsit vakmerõ, és akár harcolni is hajlandó. Eléggé katartikus dolog csak úgy összeverekedni valakivel. Nagyon jó volt levezetni a dühömet a forgatás alatt.

Volt egy olyan jelenet, amiben kiütök néhány srácot. Minden jól ment, nem sérült meg senki. De késõbb volt egy olyan rész is, hogy elkezdtem ütögetni a karomat, hogy kicsit felhergeljem magam. Ezt végül kivágták a filmbõl, de olyan erõsen megütöttem magam, hogy nagyon sokáig szörnyen fájt a karom. Ez volt a leghülyébb dolog, amit valaha is csináltam- mondt az ifjú sztár.