2024.04.19. - Emma

Saját mûsort kap Gregor Bernadett?

Saját mûsort kap Gregor Bernadett?
A mostanság botrányai miatt hangos színésznõ megunta, hogy mindig csak õt kérdezgetik. Gregor Bernadett a elmondta, hogy már természetébõl adódóan is szívesen kérdezgetné az embereket, akár egy saját mûsor keretein belül is. Berni azért minden nap nem ülne egy tévé stúdióban, és a színházat sem hagyná ott egy tévétársaság kedvéért, de egy, beszélgetõs mûsor vezetését biztosan szívesen elvállalná. "Ha már olyan sokan vették a színészek közül a bátorságot, hogy ezt megpróbálják, akkor megpróbálnám én is!" - meséli Gregor Bernadett.
A színésznõ nem kisebb dologra vállalkozna ugyanis, mint arra, hogy saját beszélgetõs mûsort vezessen.

Az elmúlt idõszakban leginkább arról hallhattunk, hogy Gregor Bernadettnek megszûnt a közalkalmazotti jogviszonya abban a színházban, ahol eddig tevékenykedett. Sokan azt találgatták, hogy ez mekkora anyagi problémát okoz neki, de Õ erre nem is gondol. "Azt mondtam pont a Frizbiben, hogy a képernyõ nem hiányzik. Minden nap nem csinálnám valószínûleg, de azt hiszem én is szívesen beszélgetnék emberekkel!" - mondta el Bernadett.

"Engem alapvetõen az emberek érdekelnek. Olyan jó lenne, ha már nem engem kérdezgetnének, hanem én is kérdezgethetnék másokat. Azt gondolom, hogy én tényleg kíváncsi vagyok. Majd meglátjuk, hogy ebbõl lesz-e valami, vagy nem?" - osztotta meg Velünk Gregor Bernadett.