2024.04.19. - Emma

Még teherbe is esett fogvatartói miatt Andi...

Még teherbe is esett fogvatartói miatt Andi...
Döbbenetes dráma - Elrabolták és megerõszakolták a Benkõ-show Andiját

A lantmûvész mûsorában feltûnt barna szépség nem sokkal a Benkõ-show után külföldön akart szerencsét próbálni - Andi az interneten olvasott egy álláshirdetést, ahol pizzériába kerestek dolgozókat Londonba.

Sajnos, kiderült: egy durva, és felejthetetlen rémálomba csöppent.
Csak a szerencséjének köszönheti, hogy sikerült hazaszöknie Szigeti Andinak - A csinos lány egyelõre képtelen felfogni, hogy történhetett meg mindez vele. Éjszakánként nem tud aludni és gyakran sír. Az Epizód magazinban elmesélt, min ment keresztül az elmúlt pár hónapban.

Egy londoni pizzériába jelentkezett munkára, ahová szakácsokat és pincéreket kerestek. Két hónapra ment volna ki és havi ezer fontot ígértek. Egy fiatal pécsi férfi és egy lány fogadta õket kint, és a haverjuk, aki tudta, mi folyik kint, mégsem szólt bele a dologba. A pizzéria normálisnak tûnt, és az elsõ hétben semmi gond nem is volt.

Utána azonban elvették tõlük a pénzüket, útleveleiket, és bezárták õket egy kisebb szobába, a két fiút és az öt lányt, majd közölték, hogy itt az lesz, amit õk akarnak, mindenki pornózni fog, a lányok kurválkodni is, lesz hirdetésük is a neten. Andi elmondta, leszedték a képeit egy közösségi portálról és feltették egy oldalra, hogy jöjjenek a kuncsaftok - mesélte a döbbenetes részleteket a Benkõ-show egykori sztárja az Epizódban.

Aki ellenállni próbált, azt megverték, így egy idõ után mindenki rájött, jobb, ha csendben maradnak. A fiúkat fogvatartóik pornózásra, a lányokat pedig prostitúcióra kényszerítették. Rendszeresen jöttek-mentek a kuncsaftok két hétig, ágynemût is csak akkor kaptak, ha éppen "vendég" jött hozzájuk. Andi elgyötörten mesélte az Epizód magazinban, hogy gumi nélkül kellett szexelniük és többször is megerõszakolták.

Elsõ nap mondta már, hogy meg kellene szökni, de ez nem volt egyszerû, hiszen be volt minden kamerázva és késekkel, fegyverekkel rendelkeztek a fogvatartóik. Megkapták a fenyegetést, hogy innen senki sem szokott hazamenni, nem õk lennének az elsõk, akik eltûnnek.

Két rettentõen hosszúnak tûnõ hét után akciófilmbe illõ jelenetet produkáltak társaival: összecsomózták a ruháikat és lemásztak a második emeletrõl. Azt sem tudták, hol vannak, végül fogtak egy taxit, aki a helyzet elmagyarázása után ingyen elvitte õket.

A reptéren megkeresték az elsõsegélyközpontot, ahol elmondták, mibe keveredtek. Azt a választ kapták, hogy sajnos ez itt mindennapos dolog, aki nem beszéli a nyelvet rendesen, az ki van szolgáltatva.

Andi már egy hónapja itthon van, de a történtek feldolgozása jó idõbe fog telni számára. A legszörnyûbb az volt, hogy tehetetlennek érezte magát, nem csinálhatott semmit, csak amit mondtak neki.

Ráadásul itthon kiderült, hogy teherbe esett. Azt sem tudja, mit tegyen, kihez forduljon. Még rendbe kell tennie magát, és elmenni egy orvoshoz. Az édesanyja szerencsére mindenben sokat segít és mellette van - mondta el Szigeti Andi az Epizód magazinban.

A lány hozzátette, hogy páran utánajártak, mit lehetne tenni az elrablóik ügyében, de hidegzuhany érte õket, a rendõrségen ugyanis azt mondták, csak tettenérés útján léphetnek fel ellenük - adta hírül az Epizód magazin.