2024.04.18. - Andrea, Ilma

Sokkoló! Kamerák elõtt fulladt meg a pornósztár

Sokkoló! Kamerák elõtt fulladt meg a pornósztár
Sokkoló, megdöbbentõ halálesetet rögzítettek a kamerák nemrég: borzalmas kínok között halt meg a meleg pornósztár, Dustin Michaels Floridában, egy Zoo Productions által készített valóságshow-forgatása közben.

A 23 éves férfi egy új realityban szerepelt, amikor a késõ esti forgatásra riasztották a rendõrséget csendháborítás miatt. A helyszínre érkezõ rendõrök még látták, amint Dustin valamit a szájába töm, hogy elrejtse azt elõlük, akkor azonban még nem tudták, mirõl van szó.
Késõbb kiderült, hogy egy nagy zacskó marihuána volt a kérdéses tárgy, de akkor már késõ volt: a drog széthullott a színész szájában és fulladásos halált okozott percek leforgása alatt. A rendõrök és a helyszínre sietõ mentõk próbálták megmenteni a fiatalembert, de hiába: a lenyelt tárgy mérete és formája végzetes volt Dustin számára.

A megdöbbentõ képsorokat a kamera végig rögzítette, így a Dustin Michaels voltaképpen a kamera elõtt vesztette életét... A videót, melyet megnézhetsz a Neon.hu oldalán, csak erõs idegzetû olvasónknak ajánljuk!