2024.03.29. - Auguszta

Hazánkban forgatna Beckham!

Hazánkban forgatna Beckham!
Újrarendeznének egy 80-as évekbeli filmet. David Beckhammel forgatná újra a nyolcvanas években Budapesten forgatott Menekülés a gyõzelembe címû filmet Vinnie Jones. Az egykori futballista szerint az angol játékos szereplése biztos kasszasikert jelent. Nagy dobásra készül Vinnie Jones. A Guy Ritchie Blöffjében ismertté vált egykori kõkemény wimbledoni labdarúgó újra filmre vinné a Menekülés a gyõzelembe címû filmet – David Beckhammal. Az 1981-ben készült, futballal ötvözött második világháborús történetben olyan sztárok szerepeltek, mint Michael Caine, Max von Sydow, Sylvester Stallone.
De afféle botcsinálta színészként szóhoz – vagy inkább labdához – jutott Pelé, Bobby Moore, a vb-gyõztes angol válogatott kapitánya, Osvaldo Ardiles, a Tottenham argentin csillaga vagy Mike Summerbee, a Manchester City aranykorának ásza.

Vinnie Jones – a Wimbledon kõkemény védekezõ középpályásaként aratta legnagyobb sikereit – szerint az Egyesült Államokban is egyre népszerûbb David Beckham szereplése miatt milliók lennének kíváncsiak a Menekülés a gyõzelembe új változatára, nem beszélve arról, hogy a labdarúgás amerikai fejlõdésének is komoly löketet adhatna. A hollywoodi filmes guruk azonban nem ennyire optimisták, Szerintük a futballista maradjon a pályán, mert a 81-es moziban a „focisták olyan merevek voltak a vásznon, mint a fagyasztott hering”.

A producerként bemutatkozó Jonesnak azonban nem szegték kedvét a kétkedõk. Úgy véli, a mai sztárjátékosok a reklámfilmes szerepeik révén éppen elég képzettek, s biztosan meg tudják oldani a rájuk váró feladatokat. A Blöff rettenthetetlen Golyófogó Tonyjaként befutott exfocista máris megkezdte a tárgyalásokat, állítólag Sylvester Stallone és Michael Caine már igent mondott egy-egy karakterszerepre.