2024.03.29. - Auguszta

Debreczeni Zita nincs több plasztika!

Debreczeni Zita nincs több plasztika!
Feltûnõ, hogy a modell mindig nagyon háklis arra, hogy a haja minden esetben eltakarja a fülét. Debreczeni Zita elárulta, hogy szinte az összes családtagja kis füllel rendelkezik, és azért nem szeretne plasztikáztatni, hogy nehogy kilógjon a sorból. A gyönyörû híresség egyébként korábban más beavatkozásokon is gondolkodott, de ma már nagyon hálás annak, aki lebeszélte a mûtétrõl.

"Debreczeni Zita állítja: plasztika mentes! "Az én apukámnak ugyan ilyen füle van, a kisebbik bátyámnak és a keresztlányomnak is szintén
"Én ebbe a csapatba belekerültem amikor megszülettem, és nagyon örülök, hogy benne vagyok ebben a kis kajla fülû csapatban! Nem akarok kilógni a sorból!" - meséli a barna modell, aki nem akar változtatni magán.

"Régen gondolkodtam azon, hogy elvégeztetek magamon egy plasztikai beavatkozást, de nagyon örülök neki, hogy hagytam magam lebeszélni róla. Ha idõvel úgy adná a dolog, és hat majd rám az a bizonyos gravitáció, akkor lehet hogy elgondolkodnék rajta. Én a természetesség híve vagyok, és valószínûleg nem tudnám magamat elfogadni úgy, hogy nem eredeti dolog van rajtam!" - osztotta meg az emberekkel Debreczeni Zita.