2024.04.24. - György

Lindsay kokainfüstben

Lindsay kokainfüstben
Hollywoodban már régen ismerik a receptet, hogy mivel lehet Lindsay-t egy buliba odacsalni. Ám az egyik vendéglátó túlzásba vitte a feltálalt drogmennyiséget, mert még a bajos csaj cipõjébõl is az folyt. Rövid, de tartalmas pályafutása során Lindsay-nek sikerült már egy-két borzasztó ruhakölteményben utcára lépnie. Viszont a legutóbbi kreálmánya nemcsak rosszul nézett ki, de borzasztóan drága, és egyben még tiltott is volt. Egyik barátja házából úgy távozott, hogy a cipellõjébõl gyanús porfelhõ szállt fel. Olyan volt, mintha egy drogbáró raktárában sétálgatott volna...
Bár a nevét elhallgató házigazda késõbb azt nyilatkozta, hogy nem kokain, vagy egyéb kábítószer szökött LiLo lábikójáról, hanem izzadás gátló por. Mostanában ugyanis kicsit sokat esik el bulizásból hazafelé, ami szerinte azért van, mert csúszkál a talpa a magassarkúban. Ez az utolsó pontig összerakott elmélet akár még igaz is lehetne, ha nem tudnánk, hogy a fõszereplõ komoly függõségekkel küzd.

A Lohan-család büszkesége az utóbbi idõben olyannyira belevette magát a bulizásba és a teste rombolásába, hogy már nemcsak az ismerõsei, de a rendõrök is aggódnak érte. Két Los Angeles-i járõr, akik az elmúlt hónapokban többször összefutottak Lindsay-vel, már felajánlották, hogy elviszik olyan helyre, ahol segíthetnek rajta. A bajos csaj azonban soha nem kért a jóindulatból, pedig félõ, hogy a vesztébe rohan.