2024.04.20. - Tivadar

Messze esik az alma a fájától!

Messze esik az alma a fájától!
A Zámbó família újabb tagja kacsingat a sztárság felé: Jimmy keresztlánya ugyanis jelentkezett A Királynõ címû mûsorba. A húszéves lány úgy érzi: van helye a szépségiparban. Zámbó Árpy énekel, Zámbó Krisztián lemezt adott ki, most pedig itt az újabb hírnévre vágyó Jimmy-rokon: Zámbó Edina szépségkirálynõ lenne. A húszesztendõs Edina úgy döntött, hogy megméretteti magát, A Királynõ címû mûsorban, amelyben Magyarország legszebb lányát keresik. - Anyu már évek óta gyõzködött, hogy jelentkezzek a mûsorba, és apu is biztatott - mondta a Zámbó Árpy lánya, akitõl nem áll távol a modellkedés.
Kiskorában, négy-öt évesen már gyermek-szépségkirálynõnek választották. Kamaszkorában az akrobatikus rock and roll felé húzott a szíve, néhány évvel ezelõtt aztán újra modellkedni kezdett. Jelenleg különféle hoszteszmunkákat vállal, és tanul a fõiskolai média szakos felvételijére. Eközben azért a versenyre is készül, mert tudja, hogy keresztapja, Zámbó Jimmy miatt sokan fogják figyelni a szereplését.

– Tízéves voltam, amikor a keresztapukám meghalt. Én úgy emlékszem rá, mint egy nagyon családcentrikus emberre, aki szeretett engem, és sokat járt hozzánk. Most megint elkezdõdött egy vita a haláláról, ami nagyon megviseli a szüleimet, fõleg aput, aki egyébként a mai napig sokat hallgatja a testvére dalait. Rettenetesen izgulok a verseny miatt, nem nagyon szerepeltem eddig semmilyen tévémûsorban, interjút sem nagyon adtam. Apu szerint nem kellene görcsölnöm, de neki könnyû, mert õ naponta feltûnik valamelyik tévében. Kihívásnak tartom, hogy szerepelhetek A Királynõ mûsorban, és remélem, nem hozok szégyent a Zámbó névre – mondta Edina, aki nem tudja, hogy családja jelent-e elõnyt a versenyben.

– Nem tudom, hogy elõny vagy hátrány-e, hogy Zámbónak hívnak, bízom abban, hogy azért fogok továbbjutni, mert szép vagyok – mondta.