2024.04.19. - Emma

Botrány! Soha nem veszem el Andreát - mondta Benkõ!

Botrány! Soha nem veszem el Andreát - mondta Benkõ!
Bár Benkõ Dániel kamerák elõtt kimondta a boldogító igent Kovács Andreának a feleségkeresõ mûsorban, a valóságban azonban esze ágában sincs elvenni. Pedig halálosan belehabarodott. Benkõ Dániel úgy érzi, hogy szerelme Kovács Andreával már olyan magasságokba jutott, hogy a házasság hivatalos köteléke csak a földre rántaná.

- Andival imádjuk egymást, amikor csak lehet, együtt vagyunk, de az összeköltözést, akárcsak az igazi házasságot, nem erõltetjük - magyarázta a szerelmes trubadúr.
- Számunkra ez a kapcsolat sokkal többrõl szól, mint holmi hivatalos papírokról. Nem a ceremónia és néhány akta határozza meg az összetartozásunkat. Ennél sokkal magasztosabb dolog a bizalom, az erotika és az ölelés hármas szentsége. A boldogságot már megtaláltuk egymásban, és ez a legcsodálatosabb dolog a világon. Ha mindenki hozzánk hasonlóan élné az életét, akkor megszûnnének a súrlódások, mert az emberekben elfojtott szexuális energiák végre mind felszabadulnának – fejtegette a lantos.

A szerelem rózsaszín ködébe burkolódzó Andrea örült volna, ha lovagja megkéri a kezét, de beletörõdött a megváltoztathatatlanba.

– Egyszer megpróbáltam a házasságról beszélni Dániellel, de rájöttem, hogy ha erõltetem, csak megmérgezem ezt a szép és mély kapcsolatot, ami kettõnk között kibontakozott. A hatalmas türelmemnek köszönhetõen végre eljutottunk odáig, hogy Dani elmondhatja: szerelmes belém. Ezt korábban el sem mertem képzelni, mint ahogy azt sem hittem volna, hogy hiába élünk több mint száz kilométer távolságban, tökéletesen megbízom benne. Telefonon naponta többször is beszélünk, hiányzunk egymásnak, és alig várjuk a hétvégét, hogy újra együtt legyünk – árulta el a szlovákiai tolmácsnõ.