2024.04.20. - Tivadar

Megverték a született feleségek sztárját

Megverték a született feleségek sztárját
A Született feleségek rajongói valószínûleg eléggé maguk alatt voltak akkor, amikor kedvenc intrikusukat, Edie Brittet kirakták a Lila akác közbõl, fõleg, mert semmi nyilvánvaló oka nem volt a döntésnek.

Ám most az Edie-t alakító színésznõ, Nicollette Sheridan kipakolt a dologról: mint kiderült, azért nyírták õt ki a sorozatban, mert miután a show producere megverte õt, panaszkodni merészelt! Nem igazán értjük, hogy miért várt csaknem egy évet a színésznõ azzal, hogy perre vigye az ügyet, de jobb késõbb, mint soha.
Nicollette Sheridan valamiért most döntött úgy, hogy kikéri a jussát az igazságtalan elbánás miatt. A sztár 20 millió dollárra perelte a Született feleségek megalkotóját, Marc Cherryt, amiért az megütötte, majd igazságtalanul ki is rúgta õt.

A színésznõ állítja, hogy egyszer megkérdõjelezte a sorozat forgatókönyvének bizonyos elemeit, amire Cherry durván felpofozta, majd mikor Sheridan errõl a kis incidensrõl beszámolt fõnökeinek, a férfi még azt is elintézte, hogy kitegyék õt a sorozatból.