2024.03.29. - Auguszta

Feneket eresztett az énekesnõ

Feneket eresztett az énekesnõ
A Sugababes botrányhõsnõje, Amelle Berrabah hátsóján alaposan meglátszik, hogy az utóbbi idõben nincs sok fellépésük, és így keveset kell magával foglalkoznia. Általában szexi, sokat sejtetõ ruhákban láthatjuk Amelle Berrabaht, de pár hónapja a fenekét feltûnõen takargatja. Most pedig kiderült, hogy mi okból - a hátsója kicsit kikerekedett az utóbbi idõben. Fõleg a vékony testalkatához és a lábaihoz képest tûnik nagynak a tompora, amit mellé még egy nem túl jól szabott farmerral ki is hangsúlyozott.
Bár azért így is csinos, csak a régi önmagához képest történt negatív romlás. Ami a barátját a jelek szerint nem igazán zavarja, pedig korábban modell volt, így hozzászokott a tökéletes testekhez.

A Sugababes olykor botrányosan viselkedõ tagja nem véletlenül terebélyesedett ki. A lánytriónak mostanság nincs túl sok fellépése, így nem kell heti hat alkalommal az edzõteremben tornázniuk és táncolniuk. Csak nehogy túlzásba vigye Amelle a pihenést, mert akkor nehéz lesz elbûvölni a férfi rajongókat.