2024.04.19. - Emma

Mamagésa és a sex

Mamagésa és a sex
Köztudott, hogy Soma mamagésa sohasem kívánja megfosztani magát az erotika élményeirõl, és ezt le sem tagadja. A nõ arcpirító részletességgel beszélt szexuális titkairól és elméleteirõl. Soma többek közt elárulta, hogy szerinte minél többet szeretkezik egy nõ, annál több együttlétre vágyik, de ennek ellenére már olyan is elõfordult az életében, hogy öt hónapos szex böjtöt tartott.

A mamagésa a Viasat3 Szeretem a testem c. mûsorában került újra képernyõre, és ennek alkalmából szívesen beszélt intim életének titkairól.
"Felnõtt korban már nagyon izgalmas az, amikor nem csak a vágyaid irányítanak téged, hanem te is meg tudod fogni a zablát. Eddig öt hónap volt a leghosszabb idõ, amit szexuális együttlét nélkül töltöttem el. Az lesz sokkal tudatosabb és erõsebb, aki képes saját magát uralni!" - mondta el Soma.

"Szerintem már Te is megtapasztaltad, hogy a punci az a szerv, amelynek minél többet adnak enni, annál éhesebb. Azt gondolom, hogy az embernek az önismerete alapján mindent ki kell próbálnia: a mohóságot, meg a másik oldalt is!" - mesélte mindenki kedvenc mamagésája.